روغن کمتر ؛ وزن مناسب تر و قلب سالم تر
مصرف زیاد روغن ، غذاهای چرب و سرخ شده خطر چربی خون بالا ، بیماری های قلبی و عروقی ، اضافه وزن و چاقی را افزایش می دهد.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : برای پخت غذا فقط از روغن های مایع و به مقدار کم استفاده کنید و از روغن مخصوص سرخ کردنی فقط برای سرخ کردن استفاده نمایید.
دکتر « براتی زاده » با اشاره به اینکه اسیدهای چرب ترانس موجود در روغن ها و چربی ها باعث افزایش خطر بیماری های قلبی و عروقی و انواع سرطان ها می شوند تاکید کرد : در هنگام انتخاب روغن ها به برچسب تغذیه ای آن توجه کنید و در صورت قرمز رنگ بودن بخش مربوط به اسیدچرب ترانس آن را انتخاب نکنید.
وی همچنین بیان کرد : به جای سرخ کردن غذا از روش های دیگر پخت مثل بخار پز ، آب پز تنوری و کبابی استفاده کنید و در صورت تمایل به سرخ کردن ماده غذایی را با کمی روغن و حرارت کم تف دهید.