تاکید مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز تولید و عرضه مجاز
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه ، بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز تولید و عرضه مجاز تاکید کرد.

به گزارش وب دا دکتر حسن براتیزاده با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و استقبال مردم از مصرف زولبیا و بامیه، اظهار کرد: تمام تولیدکنندگان دارای مجوز موظف هستند از مواد اولیه مجاز و بهداشتی استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیر مجاز در زولبیا و بامیه ممنوع و تولید کننده فقط ملزم به استفاده از زعفران طبیعی است.
دکتر براتی زاده با بیان اینکه روغن استفاده شده نباید بیش از حد مجاز به رنگ تیره در آمده باشد، تصریح کرد: جعبه های استفاده شده برای عرضه این شیرینی باید حتما دارای نشان سازمان غذا و دارو (سیب سلامت) و پروانه بهداشتی ساخت باشد.
وی اضافه کرد: استفاده از جعبه های غیر بهداشتی به دلیل ساخته شدن ا ز مواد بازیافتی و ...سلامتی مردم را تهدید می کند.
این مسئول با اشاره به اینکه در زولبیا و بامیه قهوه ای یا کدر ممکن است از ترکیب شیمیای «آکریل آمید» استفاده شود، گفت: این ماده سرطان زا است و توصیه می شود مردم ضمن تهیه زولبیا و بامیه از مراکز مجاز، کلیه موارد مرتبط با بهداشت و سلامتی را جدی بگیرند.