برگزاری کارگاه آموزشی نحوه استفاده دستگاه های پرتابل آزمون سریع در محل
کارگاه آموزشی نحوه استفاده و کاربرد دستگاه ها و تجهیزات پرتابل آزمون سریع در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی برگزار شد.
به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه با بیان این مطلب گفت : این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان مسئول بهداشت محیط ، کارشناسان مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان های استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : دستگاه ها و تجهیزات پرتابل آزمون سریع در محل شامل شوری سنج ، دستگاه تست بار میکروبی سطوح ، دستگاه تست دور ریز روغن و رطوبت سنج می باشد که توسط وزارت بهداشت خریداری و به استان تحویل داده شده است.
وی در ادامه افزود : این کارگاه در راستای توانمند سازی بازرسان بهداشت محیط در بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی برگزار شد.