استمرار نظارت بر مراکز و اماکن عمومی تهیه و توزیع مواد غذایی در تعطیلات
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن تاکید بر روند مستمر نظارت های بهداشت و سلامت، گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروز، 259 بازدید از مراکز عمومی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام پذیرفت.
به گزارش وب دا، دکتر سید احمد هاشمی با تاکید بر اینکه مقوله بهداشت و سلامت به صورت مستمر پیگیری و نظارت می شود، گفت: طرح سلامت نوروزی از مورخه بیستم اسفندماه آغاز شده و تا کنون از دو هزار و 665 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید شده است.
وی با بیان اینکه تعداد بازدید از اماکن 477 مورد بوده است، تعداد بازدید از مراکز و اماکن بین راهی را 259 مورد عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، 6 مرکز متخلف، به مراجع قضایی معرفی شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تعداد مراکز متخلف پلمپ شده را یک مورد ذکر کرد و افزود: در راستای اجرای طرح سلامت نوروز 98، مقدار مواد غذایی خارج شده از مسیر مصرف پنج هزار و 31 کیلوگرم بوده است.
دکتر هاشمی اظهار کرد: در این ایام، دو هزار و 749 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی شهری و روستایی انجام شده است.
وی با بیان اینکه بازرسان بهداشت در تمام سال براي رسيدگي به شکايات مردمي از طريق شماره تماس 190 آمادگي لازم را دارند، تصریح کرد: شهروندان هر نوع مشکل بهداشتي را با شماره تماس فوق به بازرسين بهداشتي گزارش کنند.