parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:57
  • - تعداد بازدید: 53
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZJN8

79 بیمار دیالیزی تحت پوشش مرکز دیالیز بیمارستان امام علی (ع)

79 بیمار دیالیزی تحت پوشش مرکز دیالیز بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هستند و خدمات دریافت می کنند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول بخش دیالیز بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: حدود 780 بیمار دیالیزی طی مهرماه سال جاری به این مرکز مراجعه کرده و از خدمات دیالیز بهره مند شدند و بیشترین مراجعه کنندگان این بخش را افراد بالای 60 سال تشکیل می دهند .



طیبه افتخاری از وجود 17 تخت فعال در این بخش خبر داد و اظهار داشت: بیماران دیالیزی مبتلا به بیماری کووید 19 نیز در همین بخش به طور جداگانه و در ساعت آخر خدمات دریافت می کنند.



وی خاطرنشان کرد: بیماران دیالیزی مبتلا به بیماری کووید 19 که در بیمارستان امام حسن (ع) بستری هستند، از خدمات دیالیزی همان بیمارستان خدمات دریافت می کنند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8991
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید