parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:48
  • - تعداد بازدید: 67
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZTn9

آلودگی در برخی از نمونه های ماست محلی تا 200 برابر حد مجاز است

در تهیه بعضی محصولات فله ای تقلب هایی انجام می شود به نحوی که چربی شیر محلی توزیع شده در برخی مراکز فروش تا حد ممکن گرفته می شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تقلب هایی که در برخی از شیرهای فله انجام می شود خطرناک و موجب تهدید جدی سلامت شهروندان است.

دکتر «حسن براتی زاده» اعلام کرد: آلودگی کپک مخمر ماست محلی تولید شده در استان در برخی نمونه ها 100 و 200 برابر حد مجاز بوده است.

این مسئول افزود: این کپک تولید کننده سم آفلاتوکسین است و این نتایج حاصل آزمایش های متعدد انجام شده است.

دکتر «براتی زاده» با بیان این که آمار تب مالت در استان به دلیل استفاده از این محصولات لبنی بسیار بالاست، اعلام کرد: در آزمایش های انجام شده، حتی در کره محلی نیز 60 تا 70 درصد خامه گیاهی مشاهده شده است که از تقلب های عمده این بازار است.

وی با اشاره به کارگروه های متعددی که تاکنون جهت ساماندهی محصولات فله ای در استان برگزار شده است، اضافه کرد: اما متاسفانه هنوز فروش لبنیات فله ای در استان ساماندهی نشده است.

وی خاطرنشان کرد: مقرر بود تولید و توزیع لبنیات فله ای زیر نظر معاونت بهداشتی دانشگاه و با دریافت مجوز سیب سلامت در قالب کارگاه های کوچک انجام شود اما همکاری های لازم از سوی تمام دستگاه های متولی و تولید کنندگان انجام نشد و این موضوع ابتر ماند.

دکتر «براتی زاده» با بیان این که انتقال بیماری کرونا توسط محصولات فله ای مورد بررسی قرار نگرفته است، افزود: اما استفاده از محصولات بدون شناسنامه سلامت منجر به تهدید سلامت عمومی می شود.

وی با اشاره به بازدید های مستمر از کارگاه های دارای پروانه بهداشتی سیب سلامت در استان، بیان کرد: این بازدیدها روزانه، مرتب و رندومی از کارگاه های تولیدی استان انجام شده و تاکنون تخلفی به ثبت نرسیده است.

وی تقلب های انجام شده در محصولات فله ای به ویژه لبنیات را از عوامل تهدید زای سلامت عمومی برشمرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10026
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید