parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:28
  • - تعداد بازدید: 42
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZuD7

اجرای برنامه آمادگی در بحران و بلایا به مناسبت فرا رسیدن هفته بلایا در محل ستاد مرکز بهداشت شهرستان بجنورد

برنامه آمادگی در بحران و بلایا به مناسبت فرا رسیدن هفته بلایا با برپابی چادر آموزشی در محل ستاد مرکز بهداشت شهرستان بجنورد برگزار شد .

به گزارش وب دا مدیر بحران مرکز بهداشت بجنورد گفت : همزمان با دومین روز هفته بلایا (2تا 8 دی)مانور برپایی و نصب چادر های اسکان در شرایط اضطراری بلایا در ستاد مرکز بهداشت با حضور تمامی پرسنل مرکز در قالب 3 تیم برپا شد.

مهندس"حاتمی" که در این برنامه مسئولیت آموزش را بر عهده داشت، اظهار کرد: در این مانور که با هدف آشنایی پرسنل با نحوه نصب و برپایی چادر در شرایط اضطرار  برگزار گردید، پرسنل پس از آموزش اقدام به برپایی چادر ها نمودند.

به گفته وی طی این اقدام پرسنل با نحوه برپایی و جمع آوری و خصوصیات و شرایط نصب چادرها آشنا شدند.

وی افزود:ظرفیت چادر و جنس آن،خصوصیات محل نصب و باید ها و نباید های مربوط که باید در زمان بحران در نظر گرفته شود در این مانور  مطرح گردید .

به گفته وی این برنامه با حضور تمامی همکاران ستاد مرکز بهداشت برگزار گردید .



 




  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4589
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید