parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:25
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZNL

احتمال ابتلا به سنگ های کلیوی با مصرف زیاد اسفناج و چای دم کشیده

مصرف زیاد اسفناج و چای دم کشیده احتمال ابتلا به سنگ های کلیوی را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، عضو هیئت علمی دانشگاه و پزشک فوق تخصص اورولوژی گفت : اسفناج و چای دم کشیده به دلیل داشتن اگزالات احتمال تشکیل سنگ های کلیوی را افزایش می دهند.



دکتر «رامین حقیقی» افزود : مصرف مواد قندی زیاد و افزایش قند خون نیز در بروز سنگ های کلیوی تاثیر گذار است.



وی با بیان این که 75 درصد سنگ ها کلیسمی هستند، تصریح کرد : متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل تصور اشتباه از مصرف لبنیات اجتناب می کنند غافل از آن که کاهش مصرف کلسیم باعث افزایش احتمال بروز سنگ های کلسیمی می شود.



وی توضیح داد : وجود سنگ های کلیوی ممکن است با شکایت بالینی همراه نباشد به این معنا وجود سنگ های کلیوی ممکن است بدون علامت یا با دردهای شدید همراه باشد.



وی ادامه داد : برخی از افراد ممکن است با وجود سنگ های بزرگ کلیوی هیچ علامتی نداشته باشند.



وی تاکید کرد :تب و بی اشتهایی بدون دلیل کودکان را جدی بگیرید زیرا تغییر در کیفیت ادرار، درد پهلو، تب و بی اشتهایی بدون علت در کودکان ممکن است دلیل بر وجود سنگ های کلیوی باشد.



دکتر «حقیقی» افزود : تغییر رنگ ادرار در هر سنینی، بی قراری بدون علت شیرخواران و درد زیر شکم نیز می تواند نشانه ای از بروز سنگ های ادراری باشد.



وی نسبت به مصرف مکمل ها به طور خود سرانه هشدار داد و تاکید کرد : تمامی افراد حتی کودکان برای استفاده از مکمل ها به طور حتم باید با پزشک مشورت کنند.



وی با بیان این که سنگ های کلیوی در بارداری مشکل ایجاد نمی کند خاطر نشان کرد : شیوع سنگ های کلیوی در بارداری مانند زمان غیر بارداری است و مادران باردار نگران عواقب آن برای جنین نباشند زیرا مشکلی در جنین ایجاد نمی کند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2383
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید