parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:11
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZBk7

اخبار مربوط به پدیده حلیم پنبه ای صحت ندارد

اخبار منتشر شده در صفحات مجازی در مورد حلیم های تهیه شده از پنبه و الیاف صحت ندارد .

به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و شیرینی های مختص به ماه مبارک رمضان تحت نظارت و کنترل دقیق تیم های بهداشت محیط می باشند و وجود پنبه ، الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد و تاکنون در بازرسی های صورت گرفته مستنداتی در این خصوص بدست نیامده است.

مهندس « محمود بهینا » تصریح کرد : با توجه به بررسی های میدانی و رسیدگی به شکایات مردمی در سامانه 190 مشخص شد پس از پخت طولانی مدت گوشت در حلیم ، رشته های کلاژن که از قسمت های تشکیل شده گوشت می باشد ، باقی می ماند و در اثر ترکیب با گلوتن و دیگر قندهای موجود در گندم ،تولید بافت پنبه مانند می نماید و پس از شسشو خاصیت الاستیسیته مانند پیدا می کند که در این رابطه نمونه برداری های متعدد صورت گرفته و به آزمایشگاه ارسال شده است.

وی افزود : امسال با دستگاه های پرتابل و قابل حمل ،سنجش کلیه مواد غذایی در سطح عرضه کنترل شده است و در صورت لزوم نیز مداخلات به منظور تامین سلامت روزه داران اعمال می گردد.

این مسئول تاکید کرد : آش و حلیم مصرفی خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب تحت پوشش اتحادیه ذیربط تهیه نموده و از خریداری مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنید و در صورت داشتن شکایت بهداشتی با سامانه بهداشتی 190 به طور شبانه روزی تماس بگیرید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3398
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید