parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:22
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zce

ارتقای کیفیت و کمیت خدمات درمانی با راه اندازی بیمارستان های جدید استان

با راه اندازی پروژه هاي بزرگ درماني بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد و بيمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان ، کیفیت و کمیت خدمات درمانی در استان ارتقاء خواهد یافت.

به گزارش « وب دا » مدیر کل بیمه سلامت خراسان شمالی با تاكيد بر اين مطلب بیان کرد : با راه اندازی بیمارستان های جدید ، مراجعه بیماران به خارج از استان برای دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی کاهش پیدا می کند و باعث رضایت مندی  بیماران خواهد شد.



دکتر « محسن رعنایی » با بیان اینکه  از بیمارستان ها علاوه بر ارائه خدمات درمانی ، انتظار فعالیت هاي ديگر در حوزه سلامت را نیز داریم ، افزود : تعداد زیادی از مردم به عنوان بیمار ، همراه بیمار و ملاقات کننده به بیمارستان ها مراجعه می کنند كه مي تواند فرصت ارزشمندي برای آموزش و اطلاع رسانی به این گروه از افراد در خصوص نحوه پیشگیری از بیماری ها ، مراقبت های صحیح در زمان ابتلا به بیماری های مزمن و تشخیص بهنگام بیماری ها باشد .



این مسئول در ادامه تصریح کرد : بیمارستان ها با کمک به توانبخشی بیماران نيز مي توانند زمینه بازگشت زودهنگام آنان به صحنه کار و زندگی را دراسرع وقت فراهم آورند.



دکتر « رعنایی » همچنین بیان کرد : خدمات دولت در اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت و تلاش ویژه دانشگاه علوم پزشکی برای اجرای صحیح این طرح در استان و تلاش مضاعفی که برای تکمیل و راه اندازی بیمارستان ها انجام داده است ،قابل تقدیر می باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3033
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید