استفاده از متانول در بجنورد قربانی گرفت
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: طی یک هفته گذشته در پی مسمویت شدید استفاده از متانول دو نفر در بجنورد فوت شده اند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مهندس پیمان فیضی اظهار کرد: در طول هفته گذشته هشت نفر در بجنورد بر اثر استفاده از متانول دچار مسمویت شده اند که دو نفر از آن ها فوت شده و دو نفر در بخش ICU بستری هستند.
وی با بیان اینکه سایر مصرف کنندگان متانول در حال سیر مراحل درمانی قرار دارند، افزود: دو نفر از مصرف کنندگان در روزهای گذشته دیالیز و در حال درمان می باشند.
فیضی نسبت به آگاه سازی و اطلاع رسانی خانواده ها هشدار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به این که مبتلایان به این مسمومیت در رده سنی بین ۱۹ تا 35 سال قرار دارند، آگاه سازی جوانان از طریق خانواده و جامعه می تواند از عواقب جبران ناپذیر استفاده از این ماده مضر پیشگیری کند.