استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C باعث افزایش اشتها می شود
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C، به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن باعث افزایش اشتها می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده درخصوص اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت کووید ۱۹، گفت: در این دوران باید مقادیر زیاد مایعات همچون آب، آب میوه تازه طبیعی مانند آب هندوانه، آب پرتقال، آب سیب و آب سبزی های تازه طبیعی مانند آب کرفس، آب هویج، آب گوجه فرنگی، چای کمرنگ، آبگوشت یا آب مرغ به میزان حداقل ۸ لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات مجاری هوایی مصرف شود.
وی سپس به مصرف انواع سوپ داغ مانند سوپ سبزیجات، بلغور جو، بلغور جو دوسر و آش های سبک مانند آش برنج، آش جو و آش سبزیجات در این دوران توصیه کرد.
علیزاده بیان داشت: روزانه باید میوه و سبزی تازه مانند کلم، کاهو، سبزی خوردن یا سبزیجات آب پز به صورت دورچین غذا برای تحریک اشتها و تامین ریزمغذیهای لازم مصرف شود.
وی با بیان این که استفاده از منابع غذایی و ویتامین Aسبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی میشود، افزود: منابع غذایی آن شامل زرده تخم مرغ، گوشت ماهی، جگر و سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند کدو حلوایی، هویج، فلفل، فلفل دلمهای زرد و نارنجی، برگ های تیره مانند کاهو، اسفناج و ... است.
علیزاده با اشاره به این که استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین ث، به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن باعث افزایش اشتها می شود، گفت: مرکبات و سبزیجات سبز رنگ مانند فلفل دلمه ای، آب نارنج یا آب لیمو ترش و ... دارای ویتامین ث هستند.
وی اظهار داشت: از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاستهای همچون برنج، سیب زمینی و نان سبوس دار، حداقل در یکی از وعده های غذایی روزانه استفاده شود.