parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:08
  • - تعداد بازدید: 51
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZWo7

استقرار ۳۶پایگاه شهری و جاده ای در طرح تابستانی اورژانس 115 استان

در طرح تابستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ۳۶ پایگاه شهری و جاده اي با ۲۱۰ نفر نيروي فوريت هاي پزشكي ، ۵۹ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس خدمات ارائه می دهند.

به گزارش « وب دا » رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : طرح امداد و سلامت تابستانی اورژانس 115 همزمان با اورژانس کشور از اول تیرماه آغاز شده و تا 31 شهریور ماه ادامه دارد.

دکتر « تقی دولت آبادی » تصریح کرد : پرسنل پایگاه های اورژانس جاده ای جهت کاهش زمان رسیدن در حوادث و موارد اورژانسی احتمالی و همراهی با مسافران همه روزه به صورت 24 ساعته آماده باش هستند.

این مسئول افزود : با توجه به اینکه عمده تصادفات در 30 کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می افتد بنابراین تمهیدات لازم جهت پوشش مناسب در مبادی ورودی و خروجی شهرها از جمله وجود ذخیره تجهیزات مصرفی ، دارو و لوازم مورد نیاز در پایگاه های اورژانس 115 در نظر گرفته شده است .


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3588
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید