parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/18 - 11:08
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZU24

استمرار نظارت‌های غذایی با هدف سلامت عمومی در سطح استان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از پایان موفقیت‌آمیز بازرسی‌های نوروزی از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی خبر داد و گفت: این بازرسی‌ها با هدف حفظ سلامت عمومی و اطمینان از کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در ایام نوروز ۱۴۰۴ انجام شد و استمرار خواهد داشت.

00:00
00:00
دانلود
دکتر امیر امانی در گفت‌و‌گو با وبدا افزود: بازرسان این معاونت به‌صورت سرزده از فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی بازدید کردند که خوشبختانه بسیاری از این مراکز، استانداردهای بهداشتی را رعایت کرده بودند. 
وی اظهار کرد: در برخی موارد نیز تخلفات بهداشتی از جمله عدم رعایت تاریخ انقضا، شرایط نامناسب نگهداری و فرآوری غیربهداشتی مواد غذایی مشاهده شد که بلافاصله اقدامات اصلاحی لازم صورت گرفت. 
 
وی عنوان کرد: در جریان این طرح، ۱۸ مورد بازرسی توسط ۴ بازرس انجام و ۶ مورد کارخانه، ۱۲ مورد از مراکز سطح عرضه شامل فروشگاه‌ها و مراکز تهیه بازدید شدند. 
 
دکتر امانی افزود: در این مدت ۲ اخطار کتبی و ۱ اخطار شفاهی نیز به متخلفان داده شد. 
 
معاون غذا و دارو ضمن قدردانی از همراهی شهروندان، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
 
 وی تأکید کرد: با استمرار این نظارت‌ها و مشارکت مردمی، می‌توانیم گام‌های مؤثری در راستای ارتقاء سلامت جامعه و فرهنگ مصرف ایمن مواد غذایی برداریم. 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 52948
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
Close menu