استمرار نظارتهای غذایی با هدف سلامت عمومی در سطح استان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از پایان موفقیتآمیز بازرسیهای نوروزی از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی خبر داد و گفت: این بازرسیها با هدف حفظ سلامت عمومی و اطمینان از کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در ایام نوروز ۱۴۰۴ انجام شد و استمرار خواهد داشت.

وی اظهار کرد: در برخی موارد نیز تخلفات بهداشتی از جمله عدم رعایت تاریخ انقضا، شرایط نامناسب نگهداری و فرآوری غیربهداشتی مواد غذایی مشاهده شد که بلافاصله اقدامات اصلاحی لازم صورت گرفت.
وی عنوان کرد: در جریان این طرح، ۱۸ مورد بازرسی توسط ۴ بازرس انجام و ۶ مورد کارخانه، ۱۲ مورد از مراکز سطح عرضه شامل فروشگاهها و مراکز تهیه بازدید شدند.
دکتر امانی افزود: در این مدت ۲ اخطار کتبی و ۱ اخطار شفاهی نیز به متخلفان داده شد.
معاون غذا و دارو ضمن قدردانی از همراهی شهروندان، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
وی تأکید کرد: با استمرار این نظارتها و مشارکت مردمی، میتوانیم گامهای مؤثری در راستای ارتقاء سلامت جامعه و فرهنگ مصرف ایمن مواد غذایی برداریم.
نظر دهید