افتتاح سومین مرکز واکسیناسیون کرونا در بجنورد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از افتتاح مرکز سومین مرکز واکسیناسیون کرونا در محل دانشگاه آزاد بجنورد همزمان با گرامیداشت روز پزشک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر افشین دلشاد با اعلام این خبر گفت: این مرکز سومین مرکز واکسیناسیون در بجنورد است و روزانه 500 تا 700 دوز واکسن در این مرکز تزریق می شود.
وی روند واکسیناسیون در استان را مطلوب خواند و افزود: روزانه حدود 7 هزار دوز واکسن در مراکز تجمیعی واکسیناسیون استان تزریق می شود.
دکتر دلشاد عنوان کرد: در استان متولدین ۱۳50 و قبل از آن می توانند با ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir برای دریافت واکسن اقدام کنند.
وی با اشاره به این که 10 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان فعال هستند، گفت: 3 مرکز در بجنورد، 2 مرکز در شیروان و در شهرستان های مانه و سملقان، گرمه، راز، جاجرم و فاروج هر کدام یک مرکز در نظر گرفته شده است.
دکتر دلشاد خاطرنشان کرد: دبستان شهدای فرهنگی، مجتمع ایثار و دانشگاه آزاد در بجنورد، دبستان ابتدایی 12 بهمن و مصلی نماز جمعه امام خامنه ای در شیروان، سالن فجر در مانه و سملقان، مرکز خدمات جامع سلامت شهری در راز، مرکز خدمات جامع سلامت شهری/روستایی در گرمه، دبیرستان دخترانه حضرت زینب (س) در جاجرم و مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در فاروج از مراکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان هستند.