parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/12/26 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 200
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCt4
یک پزشک متخصص طب اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خواستار شد:

افزایش آگاهی عمومی درباره عواقب رانندگی پرخطر

پزشک متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه پزشکان طب اورژانس اولین کسانی هستند که در صحنه‌های تصادف یا در بیمارستان‌ها با مصدومان روبرو می‌شوند و شاهد صحنه‌های دلخراشی هستند، ضمن حمایت از پویش نه به تصادف بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی درباره عواقب رانندگی پرخطر تاکید کرد.

دکتر نگار فیض پور در گفت‌وگو با وبدا با بیان اینکه اقدامات پزشک طب اورژانس نه‌تنها شانس زنده‌ماندن بیماران را افزایش می‌دهد، بلکه از عوارض طولانی‌مدت ناشی از تصادفات نیز می‌کاهد، بر نقش پزشکان این رشته در پیشگیری از حوادث تأکید کرد.

 

وی اضافه کرد: ما با حضور در کمپین‌های آموزشی، کارگاه‌ها و برنامه‌های رسانه‌ای، می‌توانیم تجربیات خود از صحنه‌های تصادف را با مردم به اشتراک بگذاریم. این اقدامات باعث افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات رانندگی پرخطر، اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و استفاده از تجهیزات ایمنی مانند کمربند ایمنی و کلاه‌خود می‌شود.

 

دکتر فیض پور با بیان اینکه در شرایط روحی نامناسب، از رانندگی خودداری کنید، چرا که استرس، عصبانیت و خستگی می‌تواند قدرت تصمیم‌گیری صحیح را کاهش داده و احتمال بروز حادثه را افزایش دهد. عنوان کرد: پزشکان طب اورژانس به‌عنوان شاهدان عینی عواقب ناگوار تصادفات، می‌توانند تأثیر عمیقی بر تغییر رفتارهای پرخطر رانندگان و عابران داشته باشند.

 

این پزشک طب اورژانس با بیان اینکه جاده جای رقابت و قدرت‌نمایی نیست، از کورس گذاشتن با دیگر رانندگان و نمایش مهارت‌های رانندگی پرخطر به‌شدت پرهیز کنید. افزود: چراغ زدن مداوم پشت سر رانندگان، رفتارهای تحریک‌آمیز و رانندگی تهاجمی، می‌تواند سبب استرس دیگران و بروز تصادفات جدی شود، در جاده با صبوری و آرامش رانندگی کنیم.

 

وی با حمایت از پویش ملی «نه به تصادف» خاطرنشان کرد: پیشگیری از تصادفات نه‌تنها باعث نجات جان انسان‌ها می‌شود، بلکه از بار مالی و روانی ناشی از این حوادث بر خانواده‌ها و جامعه نیز می‌کاهد، هر یک از ما می‌توانیم با رعایت نکات ایمنی، سفری ایمن و بدون حادثه را برای خود و دیگران رقم بزنیم.

 

وی افزود: آن‌ها با ارائه خدمات فوری و تخصصی، از جمله احیای قلبی ریوی، کنترل خونریزی، تثبیت وضعیت بیمار و انتقال سریع به مراکز درمانی، نقش کلیدی در نجات جان مصدومان ایفا می‌کنند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 52590
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید