parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:03
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z8Q7

افزایش خطر ابتلا به ام. اس و بیماری های التهابی روده با مصرف شکر

خطر ابتلا به بیماری ام. اس ،بیماری های التهابی روده و سرطان با مصرف شکر افزایش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت : اولین غذای سلول سرطانی قند است و هر چه مصرف قند و شکر و نشاسته بیشتر باشد شانس ابتلا به ام. اس و سرطان بیشتر خواهد شد.



دکتر «عربی» افزود : مصرف نمک نیز خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان معده و روده بزرگ را افزایش می دهد .



وی تصریح کرد : با مصرف میوه و سبزیجات تازه و غذاهای فیبری به حفظ سلامت خود کمک کنید و از مصرف زیاد غذاهای چرب ، شور ، شیرین که ریسک ابتلا به سرطان و انواع بیماری های غیرواگیر را افزایش می دهد خودداری نمایید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4739
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید