parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 12:41
  • - تعداد بازدید: 75
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZfX8

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف زولبیا و بامیه

عضو هیات علمی و متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف زولبیا و بامیه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر شیما عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلا به سرطان به دلیل استفاده مکرر از یک روغن و دمای بالا و ایجاد عوامل اکسیداسیون سلولی افزایش می یابد.



وی چاقی و اضافه وزن را از عوارض مصرف زولبیا و بامیه برشمرد و افزود: زولبیا و بامیه کالری بسیار بالایی دارد، فاقد ویتامین بوده وارزش غذایی خاصی ندارد و برای سلامتی مضر است.



وی نسبت به خرید زولبا و بامیه دارای رنگ تیره هشدار و توضیح داد: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل محتوای چربی اشباع شده (روغن جامد) و قند ساده بالا خطر بروز بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.



دکتر عبداللهی مصرف این دو محصول را برای مبتلایان به دیابت خطرناک تلقی کرد و اظهار داشت: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل دارا بودن قند زیاد فرد را در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می دهد و برای مبتلایان به این بیماری هم تهدید کننده سلامت محسوب می شود.



وی به عوارض گوارشی ناشی از مصرف زولبیا و بامیه اشاره و خاطرنشان کرد: مصرف این شیرینی پر قند و چربی باعث کندی تخلیه معده می شود و علایم بیماران مبتلا به ریفلاکس را تشدید کرده و سلامت آن ها را به خطر می اندازد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8394
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید