parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 02:29
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCc8

افزایش خطر بيماري هاي قلبي عروقي با مصرف زیاد روغن و چربی

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف زیاد روغن و چربی در برنامه غذایی روزانه خطر بروز بيماري هاي قلبي عروقي را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: بيماري هاي قلبي عروقي يكي از دلايل اصلي مرگ و مير در دنيا است و 40 درصد از مرگ و ميرها در كشورهاي پيشرفته و 25 درصد در كشورهاي در حال توسعه ناشي از بيماري هاي قلبي عروقي است.

وی بیان کرد: مصرف زیاد روغن و چربی در برنامه غذایی روزانه علاوه بر این که خطر بروز بيماري هاي قلبي عروقي را افزایش می دهد با افزايش دريافت كالري كه در بدن بصورت چربي ذخيره مي شود، در نهايت اضافه وزن و چاقي را بدنبال دارد.

علیزاده ادامه داد: کاهش مصرف روغن و چربي و استفاده درست از روغن ها نقش مهمی در پیشگیری از ابتـلا به این بیماری ها دارد.

وی تاکید کرد: بجاي سرخ كردن غذا، آن را به صورت آب پز، تنوري، بخارپز و يا كبابي مصرف کنید و يا در صورت تمايل به سرخ كردن، به تفت دادن آن با مقدار كم روغن و در زمان كوتاه اكتفا شود.

علیزاده با بیان این که برای سرخ کردن حتماً از روغن مخصوص سرخ كردني استفاده شود، افزود: در تهیه غذاهایی که نیاز به سرخ کردن ندارند نیز حداقل مقدار روغن و از نوع روغن مایع استفاده شود.

وی ضمن تاکید بر حداقل رساندن مصرف روغن گفت: غذاها را با روغن کم بپزید چرا که مصرف بیش از حد روغن باعث بروز اضافه وزن و چاقي شده و امكان افزايش كلسترول بد (LDL)، افزايش فشارخون و در نتيجه خطر ابتلا به امراض قلبي عروقي را فراهم مي آورد.

علیزاده خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیمار های قلبی عروقی، مصرف فست فودها از جمله سوسیس، کالباس و پیتزا که حاوی چربی زیادی هستند را به حداقل برسانید و غذا هاي چرب و سرخ شده را كه حاوي مقدار زيادي روغن هستند را مصرف نكنيد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9441
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید