parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:34
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZmM8

افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک

مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی می تواند منجر به از دست دادن کلسیم و افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیات علمی و پزشک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: در سنین پس از یائسگی به دلیل کاهش سطح استروژن، زنان در معرض خطر پوکی استخوان قرار داشته و مصرف منابع غذایی غنی از کلسیم می تواند در این دوران اهمیت دو چندانی داشته باشد.



دکتر شیما عبداللهی افزود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی ، مغزها ، تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می شود.



وی اظهار داشت: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل های ویتامین دی و کلسیم می تواند کمک کننده باشد.



این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می تواند در تامین ویتامین دی این افراد کمک تاثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می توانند از فعالیت های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز کمک کنند.



وی خاطرنشان کرد: آگاهی و آموزش مادران در این زمینه می تواند در تغییر و سبک صحیح زندگی ، عادات درست غذایی و حفظ سلامت دختران و زنان جامعه نقش به سزایی داشته باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8913
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید