افزایش قند و چربی خون با مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار
مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون می شود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : مصرف زولبیا و بامیه به دلیل داشتن قند و چربی بالا و عوارضي كه ایجاد مي كند توصیه نمی شود.
«جودت» تاکید کرد : از مصرف قندهاي مصنوعی نظیر قند و شکر ،شکلات، شیرینی جات، زولبیا و بامیه به ویژه در وعده افطار خودداری کنید.
وی افزود : با نوشیدنی ها و غذاهای سرد به هیچ عنوان افطار خود را شروع نکنید و غذاهای پرفیبر و کم کالری را جایگزین غذاهای چرب و پرکالری کنید.
وی تصریح کرد : آش رشته غلیظ همراه با پیاز داغ که حاوی روغن زیادی است و به وفور در وعده افطار مصرف می شود ،غذای مناسبی برای این وعده در ماه مبارک رمضان نیست.
وی اظهار داشت : غذاهای پرچرب و پرکالری نظیر آش رشته، باعث سوء هاضمه و عوارض دیگر می شود بنابراین بهتر است به جای آن از انواع سوپ ها و يا آش رشته رقيق و بدون روغن استفاده کنید