parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:30
  • - تعداد بازدید: 61
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZXZ7

افزایش قند و چربی خون با مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار

مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون می شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : مصرف زولبیا و بامیه به دلیل داشتن قند و چربی بالا و عوارضي كه ایجاد مي كند توصیه نمی شود.

«جودت» تاکید کرد : از مصرف قندهاي مصنوعی نظیر قند و شکر ،شکلات، شیرینی جات، زولبیا و بامیه به ویژه در وعده افطار خودداری کنید.

وی افزود : با نوشیدنی ها و غذاهای سرد به هیچ عنوان افطار خود را شروع نکنید و غذاهای پرفیبر و کم کالری را جایگزین غذاهای چرب و پرکالری کنید.

وی تصریح کرد : آش رشته غلیظ همراه با پیاز داغ که حاوی روغن زیادی است و به وفور در وعده افطار مصرف می شود ،غذای مناسبی برای این وعده در ماه مبارک رمضان نیست.

وی اظهار داشت : غذاهای پرچرب و پرکالری نظیر آش رشته، باعث سوء هاضمه و عوارض دیگر می شود بنابراین بهتر است به جای آن از انواع سوپ ها و يا آش رشته رقيق و بدون روغن استفاده کنید


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3304
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید