انجام بیش از 29 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان طی 9 ماه گذشته
در 9 ماه گذشته 29 هزار و 764 مورد بازرسی شهری از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط در استان انجام شد.
به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در این مدت 19 هزار و 130 مورد کلر سنجی آب شهری و هزار و 236 مورد نمونه برداری باکتریولوژی از آب آشامیدنی شهری انجام شده است.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : 123 هزار و 512 مورد کلر سنجی آب شرب روستایی و 2 هزار و 322 مورد نمونه برداری باکتریولوژی از آب شرب روستایی نیز طی این مدت انجام شده است.
وی در ادامه افزود : سامانه 190 ، سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی مردمی در سطح استان فعال می باشد و شهروندان می توانند در هر نقطه از استان در هر زمانی با تماس با این شماره شکایات بهداشتی خود را مطرح نمایند.