با افزایش آگاهی ،مانع از مسمومیت دارویی شویم
برنامه های هفته پیشگیری از مسمومیت ها با شعار« با افزایش آگاهی ، مانع مسمومیت دارویی شویم » از یکم الی هفتم آبان در حال اجراست .
به گزارش « وبدا » معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : هدف از برگزاری این هفته اطلاع رسانی و آموزش مردم به منظور انجام اقدامات عملی برای پیشگیری از بروز مسمومیت ها می باشد.
دکتر « سید علی وکیلی » تصریح کرد : مسمومیت قابل پیشگیری است و آموزش و بالا بردن سطح آگاهی مردم بهترین راهکار پیشگیری از بروز مسمومیت به شمار می رود.
به گفته وی پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از داروها، پیشگیری از مسمومیت ها در کودکان، پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها و منوکسیدکربن، پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی، پیشگیری از مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی و مواد شیمیایی شامل: اسید، قلیا و شوینده های خانگی، فراورده های نفتی، فلزات سنگین مانند سرب و باتری مینیاتوری، پیشگیری از مسمومیت ناشی از گزیدگی ها، پیشگیری از مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و محرک از جمله عناوین این هفته به شمار می رود .