parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 15:30
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZiB8

بازدید معاون استاندار از غرفه دانشگاه علوم پزشکی

معاون برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی از غرفه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در نمایشگاه هفته پژوهش بازدید کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در این بازدید بر انجام تحقیقات کاربردی و منجر به محصول تأکید کرد و گفت: سیاست دانشگاه، برای مراکز تحقیقاتی و رشد، انجام تحقیقات کاربردی و حمایت از پروژه های فناوری است.



دکتر سید احمد هاشمی افزود: تأسیس مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برای استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و جزو اقدامات ارزشمند به شمار می رود که مسئولان نیز نظر مساعدی نسبت به آن اعلام کردند.   



معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز گفت: در این غرفه عملکرد پژوهشی معاونت های غذا و دارو و بهداشتی وهمچنین دستاوردهای پژوهش و فناوری این معاونت در معرض دید عموم قرار گرفته است.



 دکتر کاوه حجت افزود: در این غرفه پاسخگویی به سوالات طرح های تحقیقاتی ، مشاوره های پژوهشی و...امکان پذیر است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7713
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید