براي كنترل افت قند خون در روزه داري ،مصرف قندهاي ساده را محدود كنيد
افت قند خون در روزه داران باعث سرگیجه ، سردرد ، تعریق ، لرزش دست و احساس ولع به خوردن غذا می شود.
به گزارش « وب دا » معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اینکه افت قند خون در روزه داران شایع است ، بیان کرد : افت قند خون با مصرف قندهای آزاد و ساده مثل قند موجود در زولبیا ، بامیه یا حلوا تشديد مي شود چراکه وقتی این قندهای آزاد به مقدار زیاد بخصوص در وعده سحری مصرف شوند باعث ترشح ناگهانی هورمون انسولین و کاهش واکنشی قندخون می شود .
دکتر « سید علی وکیلی » تصریح کرد : به منظور پیشگیری از افت قند خون بهتر است تا حد ممکن مصرف قند های ساده را به حداقل رساند.
این مسئول افزود : حذف وعده سحری نیز بخصوص در چند روز اول ماه مبارک رمضان تا زمانی که بدن خودش را با روال جدید تطبیق بدهد، احتمال افت قند خون را افزایش می دهد.