برگزاري جشن بزرگداشت مقام زن ويژه زنان شاغل و دانشجويان دختر دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)
جشن بزرگداشت مقام زن ويژه زنان شاغل و دانشجويان دختر دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) با همكاري معاونت دانشجويي فرهنگي در تالار حافظ بجنورد برگزار شد.

به گزارش پايگاه خبري وبدا، مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان و خانواده ضمن تبريك ميلاد با سعادت فاطمه زهرا (س) و خير مقدم به بانوان دانشگاه در اين مراسم گفت: باتوجه به اين كه نيمي از جمعيت كشور را زنان تشكيل مي دهند كه نيم ديگر را نيز با ايفاي نقش مادري وهمسري حمايت مي كنند ، اهميت و توجه به نقش ايشان از اهميت ويژه اي برخوردار است.
ويدا طيبي با بيان اين كه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي دومين وزارتخانه بزرگ دولت ميباشد و ٦٢ درصد شاغلان آن را زنان تشكيل مي دهند، عنوان كرد: متوليان سلامت آحاد كشور وظيفه خطيري در قبال سلامت زنان دارند و اميدواريم با مصوبه هاي جديد شاهد نشاط و شادابي بيشتر بانوان باشيم.
وي بر توجه ويژه و ارتباط با دانشجويان تأكيد وتصريح كرد: اگر قرار است نسل بعدي موفقي داشته باشيم اين قشر بسيار قابل توجهند و نخبه پروري نيز در اولويت قرار گيرد.
وي اظهار داشت: اميدواريم با تغييرات مطلوبي كه ايجاد مي شود ، سلامت زنان شاغل در اولويت قرار گيرد .
شايان ذكر است ، در اين مراسم علاوه بر برگزاری برنامه های متنوع و مفرح ، خانم دكتر "زهره عباسي "معاون آموزشي دانشكده پرستاري و مامايي به عنوان بانوي نمونه دانشگاه معرفي و تقدیر شد.
در پايان این مراسم نیز از رابطان امور بانوان حوزه هاي مختلف دانشگاه تقدير به عمل آمد و به اسامي فاطمه و زهرا به قيد قرعه جوايزي اهدا شد.