parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:16
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zhh7

برگزاري جشنواره و مسابقه آشپزي ويژه كاركنان خانم دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر

مسابقه آشپزي ويژه كاركنان خانم دانشگاه به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي به همت معاونت دانشجويي فرهنگي در سلف مركزي دانشكده پرستاري مامايي برگزارشد .

به گزارش پايگاه خبري وب دا، مدیر فرهنگي دانشگاه در این ارتباط گفت: تقويت روحيه شادابي و نشاط و آشنايي با گروه های غذایی مفید و مغذی و طبخ غذاهاي سنتي و جدید در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم از اهداف برگزاري اين مسابقات به شمار مي رود.

دكتر صولتی ضمن تقدير از استقبال همکاران شرکت کننده در اين جشنواره عنوان كرد: در اين مسابقه بانوان كارمند دانشگاه با پخت انواع آش به رقابت پرداختند .

وي با بيان اين كه، نتايج اين مسابقه با داوري كارشناس تغذيه مركز بهداشت بجنورد اعلام شد، تصريح كرد: خانم ها مرضيه لنگري از دانشكده بهداشت با پخت آش قره قروت ، زهرا شيردل از معاونت غذا و دارو با پخت آش رشته  و مهندس بهرخ بهين از ستاد دانشگاه با پخت آش صدف  مقام هاي اول تا سوم را از آن خود كردند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6458
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید