parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:16
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZpM

برگزاری جلسه کمیته ساماندهی برنامه غذایی رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا

جلسه کمیته ساماندهی برنامه غذایی رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : با توجه به برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه با محوریت کاهش مصرف نمک ، قند و چربی و افزایش مصرف سبزی و میوه ، به منظور اصلاح برنامه غذایی رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا اولین جلسه ساماندهی برنامه غذایی برگزار گردید.



« نسرین علیزاده » تصریح کرد: در این جلسه نماینده سازمان صنعت معدن و تجارت ، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری ، اتاق اصناف و اتحادیه صنف رستوران ها و گروه های ستادی معاونت بهداشتی حضور داشتند.



وی در ادامه با بیان اینکه بعد از ارائه اهداف و ضرورت موضوع و بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه مصوبات جلسه در دو محور برنامه های کوتاه مدت و برنامه های بلند مدت تنظیم گردید، افزود : برنامه های کوتاه مدت ( هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه 29 آذر لغایت 14 دی ) شامل نصب بنر آموزشی ، ارائه پمفلت های آموزشی و قرار دادن برگه نظر سنجی از مشتریان در رستوران ها و برگزاری کارگاه آموزشی نقش تغذیه در سلامت جهت مدیران رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا می باشد.



« علیزاده » ارائه برنامه عملیاتی ساماندهی برنامه غذایی و کنترل سلامت غذا به کارگروه سلامت استان جهت تصویب نهایی ، اضافه نمودن نکات تغذیه ای غذاهای بومی در کتاب غذاهای بومی استان که توسط سازمان گردشگری تهیه شده و برگزاری جشنواره غذاهای بومی سالم استان در نوروز 96 از جمله برنامه های بلند مدت بیان کرد .


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2418
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید