برگزاری جلسه کمیته ساماندهی برنامه غذایی رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا
جلسه کمیته ساماندهی برنامه غذایی رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : با توجه به برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه با محوریت کاهش مصرف نمک ، قند و چربی و افزایش مصرف سبزی و میوه ، به منظور اصلاح برنامه غذایی رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا اولین جلسه ساماندهی برنامه غذایی برگزار گردید.
« نسرین علیزاده » تصریح کرد: در این جلسه نماینده سازمان صنعت معدن و تجارت ، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری ، اتاق اصناف و اتحادیه صنف رستوران ها و گروه های ستادی معاونت بهداشتی حضور داشتند.
وی در ادامه با بیان اینکه بعد از ارائه اهداف و ضرورت موضوع و بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه مصوبات جلسه در دو محور برنامه های کوتاه مدت و برنامه های بلند مدت تنظیم گردید، افزود : برنامه های کوتاه مدت ( هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه 29 آذر لغایت 14 دی ) شامل نصب بنر آموزشی ، ارائه پمفلت های آموزشی و قرار دادن برگه نظر سنجی از مشتریان در رستوران ها و برگزاری کارگاه آموزشی نقش تغذیه در سلامت جهت مدیران رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا می باشد.
« علیزاده » ارائه برنامه عملیاتی ساماندهی برنامه غذایی و کنترل سلامت غذا به کارگروه سلامت استان جهت تصویب نهایی ، اضافه نمودن نکات تغذیه ای غذاهای بومی در کتاب غذاهای بومی استان که توسط سازمان گردشگری تهیه شده و برگزاری جشنواره غذاهای بومی سالم استان در نوروز 96 از جمله برنامه های بلند مدت بیان کرد .