برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی قاچاق
به منظور آگاهی بخشی مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان از محصولات خوراکی ، بهداشتی و آشامیدنی قاچاق ، یک دوره آموزشی برگزار گردید .
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : با توجه به جایگاه مسئولین فنی و نقش موثری که آنان در حوزه سلامت و ایمنی تولید محصولات سلامت محور دارند و می توانند ظرفیت و پتانسیل خوبی در فرهنگ سازی و انتخاب محصولات مجاز باشند این دوره برگزار شد .
دکتر« حسن براتی زاده » تصریح کرد :در این دوره آموزشی مسئولین فنی ضمن آشنایی با برچسب اصالت سلامت کالا از نمایشگاه جانبی محصولات قاچاق کشف شده نیز بازدید نمودند.