برگزاری دومین نشست نمایندگان انجمن های علمی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه شمال شرق کشور در بجنورد
دومین نشست نمایندگان انجمن های علمی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه شمال شرق کشور در بجنورد برگزار شد.
به گزارش وبدا مدیر فرهنگی دانشگاه در حاشیه برگزاری این نشست اظهار داشت: اين نشست ٢ روزه با حضور کارشناسان و نمايندگان انجمن های علمی شهرستان های سبزوار،تربت حیدریه و تربت جام،نیشابور،گناباد،مشهد،بیرجند و اسفراین و اساتید کشوری وزارت بهداشت نظیر دکتر عبدی،دکتر کردی و مهندس هاشم ورزی در دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي برگزار گرديد .
دکتر"صولتی"تصریح کرد:کارشناسان و نمايندگان انجمن های علمي ما در دانشکده پرستاری مامایی؛پزشکی؛مجتمع عالی سلامت شیروان،دانشکده بهداشت و دندانپزشکی نیز در نشست حضور داشتند.
به گفته وي نشست با موضوع خلاقیت برگزار شد و کارگاه های استراتژی موفقیت با رویکرد خلاقانه،کارگاه نقد و تحلیل فیلم حوزه سلامت،کارگاه الفبای موفقیت،حل مساله خلاق،مهارت های کار تیمی و مدل های نوآوری برگزار گردید .
دکتر صولتی در مراسم افتتاحیه این نشست نیز که در تالار شهید نودهی برگزار شد به ویژگی های خاص فعالان انجمن هاي علمی و انجمن های اسلامی اشاره کرد.
به گفته وی تقویت مهارت های ارتباطی،تبدیل ایده به عمل،مهارت مدیریت و اجرا،تامین هزینه های مالی،هم اندیشی،آزاد اندیشی و تفکر انتقادی از جمله ویژگی های فعالان این حوزه به شمار می رود .
وی تاکید کرد:مسابقه ای نیز در خصوص بیان ویژگی های فعالان انجمن های علمی و توانمندی های کسب شده دانشجویان برگزار شد .
مدیر فرهنگی دانشگاه همچنین طی پیامی از همکاری و شرکت اساتید وزارتی و دانشجویان و همکاران خصوصا از شهرهای شمال شرق کشور که در نشست دو روزه انجمن های علمی به میزبانی شهر بجنورد صورت گرفت شرکت نمودند قدردانی نمود .