parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 15:34
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Ztw8

برگزاری سومین جلسه تخصصی گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان

سومین جلسه تخصصی گروه کاری سلامت و امنیت غذایی خراسان شمالی با حضور سرپرست دانشگاه، مدیران کل ، اعضای اصلی دبیرخانه کارگروه سلامت و ... در تالار شهید رجایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بررسی اولویت بندی های حوزه سلامت در دستگاه های اجرایی از اهداف برگزاری این جلسه به شمار می رود .

دکتر سید احمد هاشمی با اشاره به اهمیت ارتقای سلامت جامعه و کاهش مشکلات در این زمینه افزود: اولویت بندی بر اساس سند است و ما بر اساس سند حرکت می کنیم و امیدواریم معضلات سلامت جامعه با پیگیری های انجام شده مرتفع شود.

مسوول دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان شمالی نیز به ۶ اولویت مشخص شده در این جلسه اشاره کرد و گفت: مصوبات این جلسه را از طریق دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و دستگاه های مربوطه پی گیری خواهیم کرد.

مهندس محمود بهنیا ، ساماندهی شیر و لبنیات سنتی را از اولویت بندی های حوزه سلامت برشمرد و‌ تصریح کرد: جلسه بعدی کارگروه تخصصی (۱۶ شهریور ) ، به ساماندهی نان و شیر و لبنیات سنتی اختصاص یافته و نظرات کارشناسی ارائه می شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7267
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید