برگزاری سومین جلسه تخصصی گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان
سومین جلسه تخصصی گروه کاری سلامت و امنیت غذایی خراسان شمالی با حضور سرپرست دانشگاه، مدیران کل ، اعضای اصلی دبیرخانه کارگروه سلامت و ... در تالار شهید رجایی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بررسی اولویت بندی های حوزه سلامت در دستگاه های اجرایی از اهداف برگزاری این جلسه به شمار می رود .
دکتر سید احمد هاشمی با اشاره به اهمیت ارتقای سلامت جامعه و کاهش مشکلات در این زمینه افزود: اولویت بندی بر اساس سند است و ما بر اساس سند حرکت می کنیم و امیدواریم معضلات سلامت جامعه با پیگیری های انجام شده مرتفع شود.
مسوول دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان شمالی نیز به ۶ اولویت مشخص شده در این جلسه اشاره کرد و گفت: مصوبات این جلسه را از طریق دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و دستگاه های مربوطه پی گیری خواهیم کرد.
مهندس محمود بهنیا ، ساماندهی شیر و لبنیات سنتی را از اولویت بندی های حوزه سلامت برشمرد و تصریح کرد: جلسه بعدی کارگروه تخصصی (۱۶ شهریور ) ، به ساماندهی نان و شیر و لبنیات سنتی اختصاص یافته و نظرات کارشناسی ارائه می شود.