parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:07
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zsp7

برگزاری سومین جلسه جشنواره ورزشی کنگره شهدای دانشجو

سومین جلسه جشنواره ورزشی کنگره شهدای دانشجو با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه گفت:جشنواره ورزشی کنگره شهدای دانشجو در دو بخش همگانی و قهرمانی برگزار خواهد شد .

دکتر"فریمان ابراهیم زاده"اظهار داشت: آنچه امروز به عنوان تجلی امنیت در جامعه می بینیم به خاطر شهدای گرانقدری است که برای پیروزی انقلاب و ... جان خود را فدا کردند .

به گفته وی موظف هستیم به خاطر حفظ دستاوردهای شهدا در راستای تثبیت انقلاب ایفای نقش کنیم و دانشگاه ها نقش موثری دارند.

وی تاکید کرد:سال گذشته کنگره شهدای استان برگزار شد و امسال کنگره شهدای دانشجو برگزار می شود و این امر یک رویداد بزرگ فرهنگی است و همه موظف هستیم به نحو احسن این جشنواره را برگزار کنیم و همفکری و هم افزایی امکانات و توانمندی های دانشگاه ها می تواند در نیل به این هدف قابل توجه باشد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه نیز به ارایه برنامه های حوزه ورزش پرداخت و تصریح کرد:هر دو هفته پیاده روی عمومی برگزار می شود، مسابقات در مناسبت های متعدد با توجه به اعتبارات پیگیری می شود و دانشگاه یک سری برنامه ورزشی نظیر اعزام به المپیاد و ... دارد.

در ادامه کارشناسان تربیت بدنی موسسات آموزش عالی به ارائه برنامه ها و ظرفیت های خود پرداخته و به بحث و تبادل نظر برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره پرداختن


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3618
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید