برگزاری مانور آمادگی مدیران و کارشناسان حوزه معاونت درمان دانشگاه
مانور آمادگی مدیران و کارشناسان حوزه معاونت درمان دانشگاه در هنگام بروز حوادث و بلایا برگزار شد.
به گزارش « وب دا » رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : این تمرین (Drill) به صورت فراخوان اعضای چارت بحران (ICS) معاونت درمان و مدیران و کارشناسان حوزه درمان بدون اطلاع قبلی برگزار شد.
دکتر « دولت آبادی » تصریح کرد : هدف از برگزاری مانور ارزیابی میزان آمادگی اعضای چارت بحران معاونت درمان و مدیران و کارشناسان حوزه درمان جهت پاسخگویی و حضور در زمان بحران بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه این مانور با اعلام کد فراخوان بحران (33) در اتاق ریاست دانشگاه انجام شد افزود : مدت زمان حضور اعضا فراخوان شده از زمان تماس تا حضور در اتاق عملیات بحران کنترل و ثبت گردید و خوشبختانه اکثر مسئولین حضور به موقع داشتند و میانیگین مدت زمان رسیدن نیروهای احضار شده حدود 10 دقیقه و مناسب ارزیابی شد.
به گفته وی پس از حضور کلیه اعضاء ، جلسه در خصوص مشکلات و نقاط ضعف و قوت برگزار گردید و در نهایت معاون درمان دانشگاه از نحوه برپایی مانور اظهار رضایت نمودند.