برگزاری وبینار منطقه ای «کارشناسی پایان میسر نیست»
رئیس دانشکده پزشکی بجنورد از برگزاری وبینار منطقه ای «کارشناسی پایان میسر نیست» برای دانشجویان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر حسن نامدار با اعلام این خبر گفت: این وبینار جمعه یکم اسفندماه از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به میزبانی انجمن علمی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و با همکاری انجمن های علمی رادیولوژی دانشگاه های علوم پزشکی گناباد و سبزوار برگزار می شود.
وی بیان کرد: مدرس این وبینار سجاد شیرین بنیاد، دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری تصویربرداری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که گرایش های ارشد رشته رادیولوژی و روش های مطالعه آن را ارائه می دهد.
دکتر نامدار از اعطای گواهی معتبر به شرکت کنندگان وبینار خبر داد و گفت: شرکت در وبینار برای تمامی دانشجویان رایگان است و برای ثبت نام می توانند مشخصات خود را به آیدی @emad_kh78 ارسال کنند.