parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/10/10 - 09:33
  • - تعداد بازدید: 36
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z953

برگزاری کارگاه توانمندسازی روانشناسان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی

در راستای اجرای سند کاهش آسیب‌های اجتماعی استان خراسان شمالی، کارگاه توانمندسازی روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی در زمینه پیشگیری و مدیریت بحران‌های روانی، به‌ویژه خودکشی،با مشارکت گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی طراحی و اجرا شد.

به گزارش وبدا، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 10 دی ماه در این کارگاه با اشاره به اهمیت شناسایی و مداخله به‌موقع  افراد در معرض خطر خودکشی، تأکید کرد: این موضوع به‌عنوان یک اورژانس روانپزشکی نیازمند حساسیت و توجه ویژه است.

دکتر افشین دلشاد با اشاره به نقش کلیدی روانشناسان در پیشگیری از آسیب‌های روانی، بر لزوم توجه به سلامت روان در کنار سلامت جسمانی تأکید کرد و از روانشناسان حاضر خواست تا در شناسایی و مداخلات درست روانشناختی بیش‌ از پیش کوشا باشند.

مدیرگروه سلامت روان معاونت بهداشتی نیز درباره کارگاه نکاتی را مطرح و بیان کرد: این کارگاه شامل ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه شناسایی عوامل خطر، مدیریت بحران، و تکنیک‌های روان‌ شناختی کوتاه‌مدت برای افراد در معرض خطر است.

دکتر سیده ریحانه رضوانی افزود:  شرکت‌کنندگان در این کارگاه با روش‌های نوین مداخله در بحران‌های روانی، نحوه ایجاد شبکه‌های حمایتی و رویکردهای درمانی مؤثر در مدیریت خودکشی آشنا می شوند.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه با هدف توانمندسازی روانشناسان و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای ارائه خدمات روانشناسی در استان اجرا شده است.

بنابراین گزارش؛ برگزاری این کارگاه بخشی از برنامه‌های بلندمدت معاونت بهداشتی برای ارتقای سلامت روان در جامعه است و به‌طور ویژه بر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مانند خودکشی، اعتیاد و خشونت‌های خانوادگی تمرکز دارد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 51252
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید