بهترین روش پیشگیری از مسمومیت در طول سفر؛ پختن غذا و مصرف آن در همان روز
بهترین روش پیشگیری از مسمومیت در طول سفر پختن غذا و مصرف آن در همان روز است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با بیان این مطلب گفت : غذاهای داغ را بیش از یک ساعت نمی توان نگهداری کرد بنابراین سعی کنید آن را پس از پختن و یا حرارت دادن مجدد سریع تر مصرف کنید.
«شهلا جودت» افزود : در طول سفر به طور حتم هنگام خوردن میوه، پوست آن ها را بگیرید زیرا ممکن است سطح میوه آلوده به میکروب شده باشند.
وی نسبت به مصرف غذا در رستوران های بین راهی هشدار داد و تصریح کرد : تا حد امکان از مصرف غذا در رستوران های بین راهی خودداری و در صورت تمایل از مصرف سبزیجات و سالاد در این مکان ها به شدت پرهیز کنید.
وی تاکید کرد : توجه به پخت کامل گوشت، مرغ و ماهی در رستوران ها ضروری است زیرا گوشت پخته سالم تر است و مصرف گوشت های نیم پز و کبابی سلامت شما را تهدید می کند.
وی اظهار داشت : در صورت تمایل به مصرف غذاهای کبابی نیز از پخت درون آن مطمئن شوید.