بهره گیری از معتمدان جهت تشویق به واکسیناسیون عمومی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در دیدار با نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با ابراز نگرانی از پایین بودن واکسیناسیون عمومی در این شهرستان، گفت:مدیران و معتمدان این شهرستان باید جهت تشویق مردم به واکسیناسیون ورود پیدا کنند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر «سیدجواد پورنقی» گفت:
شهرستان شیروان به لحاظ جمعیتی و امکانات موجود، نقطه عطفی در بهداشت و درمان استان است.
وی بی بیان این که شیروان می تواند ضرب آهنگ توسعه استان باشد، اعلام کرد: میزان واکسیناسیون در شیروان بسیار پایین است و از متوسط کشوری نیز کمتر است.
وی با بیان این که میانگین واکسیناسیون استان بالاتر از میانگین کشوری است، اعلام کرد: 86 درصد جمعیت بالای 12 سال دوز اول، 62 درصد این جمعیت دوز دوم و 3 هزار نفر نیز دوز سوم واکسن را دریافت کرده اند.
دکتر پورنقی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها 72 درصد این گروه سنی در شیروان واکسینه شده اند.
وی خواستار واکاوی دلایل واکسیناسیون پایین در شیروان شد و گفت: بدون شک واکسیناسیون منجر به کاهش مرگ و میر می شود.
وی تاکید کرد: تنها راه جهانی مهار همه گیری کرونا رعایت شیوه نامه های بهداشتی و انجام واکسیناسیون عمومی است.
وی با بیان این که اگر واکسیناسیون این شهر پایین باشد ممکن است آسیب هایی را متحمل شویم، تاکید کرد: دو هفته پیش رو فرصت طلایی واکسیناسیون است و از دست دادن این فرصت منجر به آسیب جدی شهروندان می شود.
وی گفت:ضریب واکسیناسیون عمومی کرونا در این شهر افزایش یابد تا هنگام مواجه با موج احتمالی دیگر شاهد مرگ و میر نباشیم.
وی با بیان این که در استان دارای تنوع واکسن هستیم، افزود: سبد واکسن مطابق هر سلیقه ای فراهم است و شهروندان می توانند برای واکسیناسیون اقدام کنند.
وی تاکید کرد: دغدغه ما ایجاد بدنه ای قوی در حوزه بهداشت و درمان استان جهت رفع نیازهای مردم است.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: گسترش واکسیناسیون عمومی از دغدغه های اصلی ماست و به مشارکت عمومی جهت مهار بیماری کرونا بسیار تاکید می کنیم.
وی با اشاره به حادثه خیز بودن شهرستان شیروان، افزود: شیروان به واسطه قرارداشتن روی گسل های متعدد، آبستن حوادث غیر مترقبه زیادی است و ممکن است زلزله هایی شدید در این منطقه رخ بدهد.
«جدی» ادامه داد: از سویی این شهرستان، بسیار سیل خیز است و در فصول بهار و پاییز شاهد وقوع سیلاب های سهمگین است.
جدی خاطر نشان کرد: در اختیار داشتن دو بیمارستان به دلیل حادثه خیز بودن شهر ضروری است و بدین جهت به سازی، نگهداری و تعمیرات بیمارستان امام خمینی «ره» در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: آخرین مکاتبه وزیر بهداشت نیز مبنی بر به سازی این بیمارستان بوده است.
وی با بیان این که داشتن بیمارستانی در محدوده شهر نیاز است، تاکید کرد: درمان امری ضروری است بنابراین پیگیری هایی نیز برای این بیمارستان انجام شده است.
وی گفت: دستور اختصاص بودجه به این بیمارستان نیز دریافت شده است و هفته آینده جلسه ای برای تعیین تکلیف بودجه آن برگزار می شود.
وی با بیان این که معتقد به جوان گرایی هستم، خاطرنشان کرد: باید به جوان ها اعتماد و برای آن ها به ویژه در حوزه بهداشت و درمان فرصت سازی کرد.