بودجه ای برای احداث بیمارستان راز و جرگلان هنوز اختصاص نیافته است
بودجه ای برای احداث بیمارستان راز و جرگلان تاکنون اختصاص نیافته است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، رئیس دانشگاه گفت : یکی از درخواست های مردم این منطقه ساخت بیمارستان است و ساخت یک بیمارستان در جدول 20 قانون قرار گرفته اما تاکنون هیچ بودجه ای برای احداث به این دانشگاه اختصاص نیافته است.
دکتر «گلمکانی» تصریح کرد : راز و جرگلان جزو یکی از شهرستان های محروم استان است که سعی ما بر آن بوده است که طی 3 سال گذشته خدمات مناسبی را در این منطقه فراهم نماییم .
وی افزود :7 پانسیون پزشک در این شهرستان ساخته شد که باعث گردید تمام مراکز این شهرستان پزشک مستقر و مقیم داشته باشد.
وی با بیان این که در برخی مراکز بهداشتی ـ درمانی طرح هتلینگ اجرایی شده است، تصریح کرد : ساختمان ها بهینه سازی و آزمایشگاه در بسیاری از مراکز فعال گردیده است .
وی ادامه داد :در این شهرستان واحد دندانپزشکی 2 روز در هفته فعال است و پزشکان متخصص اطفال و داخلی 2 تا 3 روز در هفته برای خدمات سرپایی اعزام می شوند .
وی خاطر نشان کرد : آمبولانس های نو با آمبولانس های قدیمی جایگزین شده اند و به طور کلی اقدامات خوبی در حوزه سلامت انجام شد اما انتظار مردم راز و جرگلان، بیمارستان است که متاسفانه هنوز هیچ بودجه ای به آن اختصاص نیافته است.
دکتر «گلمکانی» گفت : با مصوب شدن بودجه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قطعا در این زمینه اقدام خواهد شد و انتظار داریم مسئولان و بزرگان این شهرستان جانمایی محل ساخت بیمارستان را به اهل فن واگذار کنند.