بی توجهی به کیفیت و كميت غذای دریافتی، تهدید کننده سلامت مسافران در طول سفر
بی توجهی به کیفیت و كميت غذای دریافتی، سلامت مسافران در طول سفر را تهدید می کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : در طول مسافرت به ناچار تغییراتی در رفتارهای غذایی رخ می دهد و توجه نکردن به نوع غذا و حجم آن می تواند به سلامت ما لطمه وارد کند.
«شهلا جودت» افزود : در سفرهای نوروزی باید از خوردن غذاهای پرچرب و سنگین پرهیز کرد زیرا زمینه مشکلات گوارشی و حالت تهوع در طول مسیر را فراهم می آورد.
وی تاکید کرد : در سفر سعی کنید از خوردن غذاي مانده خودداري نموده و غذاي مصرفی را تا حد امکان خودتان تهیه کنید و توجه داشته باشید که ظروف و وسایل پخت و پز را داخل نایلون های تمیز و دربسته نگهداری کنید تا آلوده نشوند.
وی تصریح کرد : از شستن ظرف های غذا در آب رودخانه و جوي ها به دلیل احتمال بالاي آلودگی آب حتما خودداری کنید و هنگام صرف غذای از پیش پخته شده ، به طور حتم غذا را کاملا حرارت دهید.