parcham جهش تولید، با مشارکت مردم
  • 1403/11/21 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 39
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zug3

بیانیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به‌مناسبت ۴۶ امین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران

رئیس، مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری، اعضای هیئت رئیسه، مسئولان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با صدور بیانیه‌ای مشترک، ضمن تبریک فرارسیدن ۴۶ امین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از آحاد مردم برای حضور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کردند.

به گزارش وبدا، متن بیانیه به این شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
وذکّرْهمْ بأیّام اللّه إنّ فی ذلک لآیاتٍ لکلّ صبّارٍ شکورٍ(سوره ابراهیم آیه 5)
یوم الله ۲۲ بهمن یادآورحماسه ها، رشادت ها و جان فشانی های مردم عزیز ایران است که عشق به انقلاب و امام راحل و سربلندی وطن را یکپارچه و بی واهمه فریاد زدند .ایامی که در هندسه قدرت، ایران را به قدرت بزرگ منطقه ای و تاثیر گذار در عرصه بین المللی قرار داد و فرصت دوباره ای برای تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره) و رهبری امام خامنه ای مدظله العالی و همه ارزش های بلند انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم نمود.
 
مردم عزیز ما همیشه با هوشمندی و موقعیت شناسی، زمانی که دشمن برهنه و بی نقاب تر در صحنه حضور دارد و زبان به تهدید و عربده کشی باز می کند، با صفوف فشرده وحدت خود را به نمایش می گذارند.وهمواره ثابت گردیده آنگاه که ملت ید واحده میگردد نقشه شوم دشمنان نقش بر آب و پیروزیها وموفقیتها حاصل میگردد.
 
با تبریک میلاد با سعادت امام عصر والزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و ایام فرخنده دهه مبارکه فجر، ضمن تشکر از زحمات همه دانشگاهیان علوم پزشکی خراسان شمالی در مسیر خدمت رسانی صادقانه در عرصه بهداشت، درمان و آموزش، از تمامی دانشگاهیان عزیز دعوت می‌کنم با حضور پرشور در راهپیمایی عظیم یوم الله ۲۲ بهمن، تجدید بیعتی با آرمان‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) داشته باشند و پاسخی محکم به یاوه‌گویی‌های دشمنان ایران اسلامی بدهند و ثابت کنند مردم ایران اسلامی همیشه در کنار مظلومان، در برابر ظالمان ایستاده است. والعاقبه للمتقین.
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 51899
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید