parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:33
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZM27

تاثیر تغذیه بر افزایش دمای بدن در فصل سرما

تغذیه متناسب و متعادل سبب بالا رفتن دمای بدن و کاهش خستگی و احساس سرما می شود.

به گزارش وب دا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد اظهار کرد:مصرف قهوه،چای سبز،فلفل،زنجبیل و منابع پروتئین مثل ماهی سبب می شود در زمستان کمتر احساس سرما و خستگی در بدن ایجاد شود.



"شهلا جودت" تصریح کرد: تامین امگا3 بدن راهی برای مقابله با سرما محسوب می‌شود که این ماده در ماهی وجود دارد و توصیه می شود در هفته 2 تا 3 بار مصرف شود.



وی به مصرف پروتئین نیز توصیه کرد و افزود: پروتئین‌های حیوانی در گوشت قرمز، ماهی، محصولات لبنی و تخم مرغ و پروتئین‌های گیاهی در سبزیجات برگ دار، سویا، حبوبات، غلات و دانه های روغنی وجود دارد.



وی تاکید کرد: مصرف زنجبیل که حاوی ماده ‌ای به نام جینجرول (gingerol) و فلفل سیاه که حاوی پپرین است نیز بدن را گرم می کند و  برای مقابله با سرما مناسب است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4206
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید