تسریع فساد تخم مرغ با نگهداری در فضای باز
تخم مرغ با نگهداری در فضای باز سریع فاسد می شود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : تخم مرغ مانند دیگر مواد غذایی فاسد می شود و دارای تاریخ مصرف محدودی است و نگهداری آن به مدت یک روز در دمای اتاق معادل با نگهداری آن به مدت یک هفته در یخچال است.
«نسرین علیزاده» افزود : بهترین محل نگهداری تخم مرغ در ظرف درب دار در طبقات یا در محل مخصوص نگهداری تخم مرغ در داخل یخچال است.
وی تاکید کرد : بهتر است تخم مرغ ها در ظرف طوری چیده شود که قسمت پهن آن در بالا باشد.
وی تصریح کرد : تخم مرغ را به دلیل آن که لایه پوششی آن با شستن از بین می رود نباید قبل از پختن شست، زیرا با از بین رفتن این لایه، منافذ روی پوسته آهکی باز شده و امکان ورود هوا و میکروارگانیسم های بیماری زا فراهم می شود که علاوه بر کاهش کیفیت تغذیه ای تخم مرغ ممکن است باعث فساد آن شود.