parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:28
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z3K

تسریع فساد تخم مرغ با نگهداری در فضای باز

تخم مرغ با نگهداری در فضای باز سریع فاسد می شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : تخم مرغ مانند دیگر مواد غذایی فاسد می شود و دارای تاریخ مصرف محدودی است و نگهداری آن به مدت یک روز در دمای اتاق معادل با نگهداری آن به مدت یک هفته در یخچال است.



«نسرین علیزاده» افزود : بهترین محل نگهداری تخم مرغ در ظرف درب دار در طبقات یا در محل مخصوص نگهداری تخم مرغ در داخل یخچال است.



وی تاکید کرد : بهتر است تخم مرغ ها در ظرف طوری چیده شود که قسمت پهن آن در بالا باشد.



وی تصریح کرد : تخم مرغ را به دلیل آن که لایه پوششی آن با شستن از بین می رود نباید قبل از پختن شست، زیرا با از بین رفتن این لایه، منافذ روی پوسته آهکی باز شده و امکان ورود هوا و میکروارگانیسم های بیماری زا فراهم می شود که علاوه بر کاهش کیفیت تغذیه ای تخم مرغ ممکن است باعث فساد آن شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2283
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید