parcham جهش تولید، با مشارکت مردم
  • 1403/12/05 - 13:53
  • - تعداد بازدید: 68
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z3k4

تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، از اجرای برنامه ویژه تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر امانی با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر در این ایام، اظهار کرد: کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو به صورت ۲۴ ساعته و on call آماده پاسخگویی به گزارش‌های مردمی و موارد ارجاعی خواهند بود.

به گفته دکتر امانی، در این طرح نظارتی، تمرکز ویژه‌ای بر بررسی برچسب‌های بسته‌بندی، شناسایی موارد مشکوک به تقلب، کنترل محصولات فاقد یا دارای پروانه ساخت جعلی، تاریخ‌مصرف گذشته و کالاهای قاچاق خواهد بود تا از عرضه محصولات ناسالم به بازار جلوگیری شود.

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

وی افزود: این برنامه با هدف حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از تخلفات حوزه مواد غذایی، از ۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ اجرا خواهد شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 52101
کلمات کلیدی
کریم علیزاده
خبرنگار

کریم علیزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید