تعداد تخت های بیمارستان امام رضا (ع) در آینده نزدیک افزایش می یابد
رئیس دانشگاه از قول مساعد معاون درمان وزارت بهداشت جهت بازسازی بخش های آسیب دیده بیمارستان امام رضا (ع) و افزایش تعداد تخت های این بیمارستان خبر داد.

به گزارش وب دا دکتر حق بین در حاشیه افتتاح بخش اعصاب و روان زنان در بیمارستان امام رضا (ع) با حضور معاون وزیر بهداشت بیان کرد: استان ما از نظر تخت های اعصاب و روان با استانداردهای کشوری خیلی فاصله دارد .
وی تصریح کرد: با افتتاح بخش روان زنان در این بیمارستان، ۲۲ تخت به ظرفیت تخت های روان استان اضافه شد ولی هنوز هم از استاندارد عقب هستیم.
وی تاکید کرد : با قول مساعد دکتر جان بابایی جهت بازسازی بخش های آسیب دیده بیمارستان امام رضا ، انشاا... تعداد تخت های بیمارستان در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت.
به گفته وی راه اندازی ۳۰ تخت روان نیز برای بیمارستان شیروان در نظر گرفته شده است و ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان برای راه اندازی هر تخت روان نیاز است.