parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 08:30
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZXj8

تغذیه مناسب عامل مهم در تقویت سیستم ایمنی

تغذیه مناسب، عامل مهم تقویت سیستم ایمنی است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: عملکرد قوی سیستم ایمنی در فصل های سرد سال می تواند فرد را از ابتلا به بیماری های فصلی نظیر آنفلوانزا، آرتریت، آلرژی و ... محافظت کند.



دکتر امید توپچیان افزود: برخی مواد غذایی می توانند از طریق تقویت سیستم ایمنی، بدن را در مقابل عفونت محافظت کرده و سیستم ایمنی را تقویت کنند.



وی مصرف غذاهای پر پروتئین را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست و اظهار داشت: استفاده از غذاهای دریایی نظیر ماهی ها، گوشت بدون چربی، مرغ، تخم مرغ، لوبیا و نخود، سویا، آجیل ها و مغزها در تقویت سیستم ایمنی تاثیر به سزایی دارد.



وی ادامه داد: ویتامین آ از طریق نقشی که در سلامت پوست و غشاهای مخاطی بدن مانند دهان، معده، روده و ... دارد، می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و محافظت در مقابل عفونت ها کمک شایانی کند.



وی اضافه کرد: این ویتامین تقویت کننده سیستم ایمنی در غذاهایی نظیر سیب زمینی، هویج، بروکلی، اسفناج، فلفل قرمز، زردالو، تخم مرغ  گوشت ها و جگر وجود دارد .



به گفته این پزشک متخصص، ویتامین ث با تحریک تشکیل آنتی بادی و تقویت ایمنی در محافظت در برابر عوامل عفونت زا به بدن کمک می کند.



وی خاطرنشان کرد: با مصرف مرکبات نظیر پرتقال، گریپ فروت ، نارنگی، فلفل سبز، گوجه فرنگی و ... می توان ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین کرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7921
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید