تغذیه ناسالم و بی تحرکی دو عامل مهم آسیب رسان به سلامت جوانان
تغذیه ناسالم و بی تحرکی دو عامل مهم آسیب رسان به سلامت جوانان به شمار می روند.
به گزارش « وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه در نشست خبری که به مناسبت هفته ملی جوان در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد با اشاره به اینکه تعداد جوانان استان 163 هزار و 126 نفر است ، بیان کرد : 32 درصد از این جمعیت تحت پوشش طرح پایش تن سنجی قرار گرفتند .
دکتر « سید احمد هاشمی »افزود : با اجرای این طرح مشخص شد89 درصد جوانان مورد بررسی فعالیت ورزشی ندارند ، 97 درصد نمک بیش از استاندارد مصرف می کنند ، 42 درصد سبزی و میوه کم مصرف می کنند ،5/7 درصد جوانان چاق هستند و 9 درصد به فشار خون مبتلا هستند.
وی تصریح کرد : متاسفانه مطابق آمار قشر پر انرژی و مستعد جوان جامعه در معرض آسیب های اجتماعی و خانوادگی قرار دارند و بسیاری از بیماری ها و حوادث نیز در این گروه سنی رخ می دهد.
وی در ادامه افزود :در راستای کاهش این آسیب ها 14 کارشناس بهداشت روان در مراکز خدمات جامع سلامت در بجنورد ، شیروان و آشخانه خدمات مشاوره ای و مهارت های زندگی از جمله ازدواج مناسب و پایدار ، بهبود روابط زناشویی ، فرزند آوری و ... آموزش و ارائه می دهند و با مراجعه به این مراکز میتوان از این خدمات بهره گرفت.
این مسئول همچنین با اشاره به شناسایی 70 نفر بیمار مبتلا به ایدز در استان ، گفت : از مجموع این تعداد که40 نفر زنده و مابقی فوت شده اند ، بیشترین گروه درگیر گروه سنی جوانان بوده اند که نیاز است آموزش داده شود و انرژی و ظرفیت های جوانی به سمت درست هدایت شود