توزیع سبد غذایی بین 3 هزار مادر باردار
در 6 ماهه گذشته با همکاری بنیاد علوی سه دوره سبد غذایی بین 3 هزار مادر باردار در مناطق روستایی استان توزیع شد.
به گزارش « وب دا » کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در این خصوص گفت : این سبدهای حمایتی شامل برنج ، لوبیا، عدس ، گوشت مرغ ، نخود ، لپه ، ماکارانی ، عسل ، خرما ، کنسرو ماهی ، پنیر ، روغن ،بلغور گندم و حلوا ارده می باشد.
« نسرین علیزاده » تصریح کرد : مادران بارداری که مشکلات وزن گیری ، تغذیه ای ، چند قلو زایی و ... دارند از طریق مراکز بهداشت در شهرستان ها شناسایی می شوند و سبد کالا را دریافت می نمایند.