توصیه های بهداشتی برای استفاده صحیح از تنقلات و خوردنی های شب یلدا
مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد نسبت به پرخوری شب یلدا هشدار داد .
به گزارش پایگاه خبری وبدا، «شهلاجودت»اظهار داشت :یلدا یکی از شب هایی است که به طور معمول از مواد غذایی مختلف در دورهمی ها استفاده می شود و رعایت تعادل برای پیشگیری از ناراحتی های متعدد بخصوص مشکلات گوارشی ضرورت دارد .
وی افزود: مصرف میوه و تنقلات با ارزش مانند کدو ،خرمالو ، گردو ، کشمش و ...به جای تنقلات بی ارزش و شیرینی جات پرکالری در این شب ارجحیت دارد.
وی تاکید کرد : از مصرف آجیل شور ، مواد غذایی پرچرب ، چیپس ، پفک و شکلات و شیرینی جات به شدت پرهیز کنید.
وی ضمن تاکید بر استفاده از شام سبک در این شب به دلیل مصرف تنقلات و میوه های مختلف ،اظهار داشت : انار یکی از میوه های سفره شب یلدا است که ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد ، از یبوست جلوگیری می کند و سرشار از ویتامین و مواد معدنی بوده و در حفظ سلامتی تاثیر به سزایی دارد ، بنابراین جایگزین کردن این میوه پرارزش به جای تنقلات بی ارزش توصیه می شود .
وی خاطر نشان کرد: انار ارزش سیر کنندگی بالایی دارد و می تواند از پرخوری در افراد نیز جلوگیری کند.