توصیه های تغذیه ای ماه رمضان به نوجوانان
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: نوجوانانی كه سال نخست روزه داري را آغاز مي كنند به علت گذراندن دوران رشد به توجهات بيشتري نياز دارند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده درخصوص روزه داری در نوجوانان گفت: منابع خوب پروتئيني مانند انواع گوشت، ماهي، تخم مرغ و حبوبات بايد در برنامه غذايي نوجوانان گنجانده شود.
وی رعايت تنوع و تعادل در استفاده از تمامي گروه هاي غذايي را بسيار مهم و ضروري دانست و گفت: والدین از دريافت كافي گروه شير و لبنيات در دو وعده سحر و افطار در اين افراد مطمئن شوند.
علیزاده عنوان داشت: از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند، در ایام روزه داری به مقدار کافی مصرف شود.
وی تاکید کرد: از مصرف زیاد مواد قندي و شیرین در وعده سحري اجتناب شود چون مصرف اين مواد سبب افت قند خون شده و توانايي يادگيري آنها را در طول روز كاهش مي دهد.
علیزاده خاطرنشان کرد: نوجوانان علاقه خاصي به خوردن انواع هله هوله ها و مواد غذايي كم ارزش دارند كه فقط پر كننده معده هستند که به طورکلی و بخصوص در ایام روزه داری نباید مصرف شوند.