parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:54
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZbL8

تولید نان با آرد کامل در 5 نانوایی استان تا 2 ماه آینده

نان با آرد کامل در 5 نانوایی به شکل پایلوت با همکاری سپاه جوادالائمه و دانشگاه علوم پزشکی و حمایت مسئولان استانی تا دو ماه آینده تولید می شود .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: با برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در آینده نزدیک و اخذ مصوبه برای تولید آرد کامل اقدامات و پیگیری های بعدی را با حمایت مسئولان انجام خواهیم داد .



دکتر حسن براتی زاده افزود: آرد کامل چند برابر دیگر آردها منیزیوم، روی و آهن داشته و در پیشگیری از بیماری های عصبی و پوستی  تاثیر به سزایی دارد.



وی اظهار داشت: با بهره مندی از آرد کامل نیاز به غنی سازی نیست و بسیاری از مشکلات مرتفع می شود.



وی خاطرنشان کرد: با تولید نان با آرد کامل درصد ابتلا به بیماری های ناشی از کمبود فیبر کاهش می یابد که امیدواریم هر چه زودتر با حمایت مسئولان روند تولید آرد کامل در استان تسریع یابد./1444ن


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8846
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید